Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 1 results from a total of 1

| Issue 1

Në zbulim të ADN-së

Përkthyer nga Eris Duro. Dean Madden pranë Qëndrës Kombëtare të Arsimimit në Bioteknologji, Universiteti i Reading, Mbretëri e Bashkuar, përshkruan zbulimin e ADN-së, dhe se si kjo mund të përftohet lehtësisht në laborator.

Ages: 11-14, 14-16, 16-19;
Topics: Biology