Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 1 results from a total of 1

| Issue 2

Физиката на суперхероите, Од Џејмс Какалиос

Преведено од Наталија Ацеска (Natalija Aceska). Супермен, Бетмен, Лајтнин Лед, Спајдермен – тие сите ги применуваат принципите на физиката при изведување на нивните…

Ages: 11-14, 14-16, 16-19;
Topics: Resources